Babymassasjekurs oppstart uke 16

" Det handler om tillit. Gjennom massasjen får den lille en økt kroppsbevissthet og et styrket selvbilde. Mor eller far vil ofte kjenne på en økt trygghet i foreldrerollen når de lærer seg å lese og tyde babyens signaler og kroppsspråk"

-Fra bladet Bam, mars utgaven 2018, som du kan lese på de fleste helsestasjoner.

Jeg ønsker foreldre og babyer velkomne til kurs hos House of Alice. Kurset går over 5 ganger og varer fra 1- 1,5 timer hver gang.

På kurset vil du lære å massere babyen din, jeg masserer ikke på babyen deres, men demonstrerer strøkene på en dukke.

Foreldrene er eksperten på sitt barn, og jeg gir veiledning på hvordan man kan lære å kjenne de ulike bevisshettilstandene til sitt barn og hvordan vi lytter og ser på kroppsspråk og andre signaler. Babyer kommuniserer non- verbalt, og etter hvert vil du kjenne igjen babyens signaler på aksept eller avvisning. Dersom babyen ikke ønsker massasje akkurat nå, kan du prøve igjen senere.

På kurset vil vi diskutere ulike temaer som foreldre er opptatt av, som søvn, gråt ol. Det er også mulighet for å lære om bæring i sjal eller sele, du vil da blant annet lære om trygg bæring med tanke på alder på barnet.

Velkommen til kurs!

Ta kontakt på e-post tonje@bylt.no for informasjon og påmelding,

Vi har 7 plasser, og 3 påmeldinger så langt.