lør. 08. sep. | Storgata 11

Workshop i Hypopressiv trening

Workshop i hypopressiv trening med Sadie Lawler- kom i gang!
Registreringen er lukket
Workshop i Hypopressiv trening

Tid og sted

08. sep. 2018, 10:00 – 12:30
Storgata 11, Storgata 11, 3183 Horten, Norge

Om arrangementet

Vil du lære en den mest effektive, trygge og skånsomme måten å rehabilitere og styrke kroppen etter fødsel? Vil du få en funksjonell kjerne og bekkenbunn, som tåler livets belastning, som støtter deg når du skal løfte ungen, løpe etter bussen, hoppe i trampolinen? Vil du finne tilbake til en kropp som føles stabil og sterk, en kropp som du kan stole på og føle deg stolt av?

Knipeøvelser, mammamagetrening, pilates, etc, lover ofte gull og grønne skoger, men klarer ofte ikke å gi gode nok resultater. Mange kvinner sliter i åresvis med plager som underlivsprolaps (fremfall), slapp bekkenbunnsmuskulatur, inkontinens, rygg- og bekkensmerter, delte magemuskler, problemer med fordøyelsen og vonde menstruasjoner, og får bare beskjed om at sånn er det bare. Men slik trenger det ikke å være! Tusenvis av kvinner, inkludert meg selv, har fått livene sine tilbake med hypopressiv trening etter å ha trodd lenge at det ikke var noe de kunne gjøre.

Hypopressiv trening - Low Pressure Fitness - er en revolusjonerende måte å få kjernen og bekkenbunnen funksjonelle igjen etter fødsel og andre belastningsskader. Det er både pust- og holdningsomprogrammering som vil styrke, løfte og stabilisere. På kun 10-15 minutter daglig kan du bli frisk og sterk igjen!

Workshoppen er en introduksjon i denne fantastiske teknikken. Du vil lære bakgrunnen for teknikken og hvordan det fungerer på en helt annen måte enn alt annet, og vil lære både den unike pusteteknikken og 4 av de 10 stillingene i den grunnleggende LPF-serien. Du vil også få beskrivelser slik at du trygt kan begynne å trene hjemme på egenhånd og teste hvor effektiv hypopressiv trening er!

Pris: 750 kr

Påmelding: post@hypopressivtreningnorge.no

http://www.hypopressivtreningnorge.no/

NB! Begrensede plasser!

Workshoppen passer for alle, i alle aldre, uansett kondisjon. Ta kontakt om du lurer på noe :)

NB. Workshoppen er for det generelle publikum, og en god innføring i teknikken for de som vil bruke den selv. Den gir ikke nok kunnskap til å bruke dette terapeutisk. Er du behandler og ønsker å lære teknikken, så holder vi grundigere kurs.

Dele dette arrangementet