fre. 29. jan. | Digitalt kurs

Babymassasjekurs

Digitalt babymassasjekurs over 5 uker. Bestill babymassasjekurshefte og olje i tide til kurset :) Du får kjøpt i Bylt nettbutikk på siden. Betal fra 250- 1000 kr, etter hva du kan klare.
Registreringen er lukket
Babymassasjekurs

Tid og sted

29. jan., 10:00 – 11:00 CET
Digitalt kurs

Om arrangementet

Har babyen din smerter som kolikk/ luft i magen/ forstoppelse eller lignende, og du ønsker å vite hvordan du kan hjelpe babyen?

Ønsker du å redusere gråt og emosjonelt stress hos babyen din?

Ønsker du å forbedre babyens søvnrutine?

Da kan babymassasje være noe for dere.

Vi tilbyr et 5 ukers kurs hvor du og babyen din kan fordype og fortrylle dere i hverandres tilstedeværelse.

Kanskje du og barnet ditt får oppleve hverandre på måter som dere aldri har hatt mulighet til før. Babymassasje er så mye mer enn bare massasje. Kanskje du får følelsen av å bli kjent med babyen din på ny gjennom blant annet en annen form for nærhet, trygghet, blikk, nytt reaksjonsmønster på babyen?

På et babymassasjekurs møter du andre foreldre som er opptatt av det samme som deg. Du lærer litt massasje hver gang, og vi bygger opp massasjen gradvis. I tillegg lærer dere litt teori rundt babymassasje. Kurset går som regel over 5 ganger. Når dere kommer på kurs får dere olje og et kurshefte med beskrivelse av strøkene så dere kan øve hjemme mellom hver kurs gang. Etter massasjen blir det en pratestund og mulighet for å dele erfaringer med andre foreldre.

Kursene våre tilbyr en trygg tilnærming og stimulering som skal både virke beroligende og behagelig for ditt barn. Babyer er ofte veldig vare for alle sanser som foregår rundt dem og kan ha vanskeligheter med å beskytte seg selv for dette. Foreldre blir da de viktigste personene i babyens liv.

Ved at du som foreldre blir bevisst på hva som kan hjelpe barnet ditt til å regulere sanseinntrykk vil dette kunne få positive virkninger for både deg og barnet. Sanseinntrykk som kan virke stressende for babyen er: lys, lyd og stress. Verden vi lever i, overstimulerer oss alle- så vi bør absolutt verne om de minste.

Fordeler ved babymassasje:

Babymassasje er en flott måte å skape nærhet mellom deg og babyen din på. Ved myke og rolige bevegelser vil babyen føle seg avslappet og trygg. Berøring for små babyer er viktig for både utvikling og vekst, og med babymassasje vil babyen din i tillegg få oppleve en deilig kosestund med mor eller far.

· Ikke bare er berøring gunstig for kroppen, det er også svært viktig for utviklingen av hjernen. Studier viser at nyfødte som mottar ekstra berøring får økt nevrologisk utvikling.

· Babyer som får mye berøring viser seg å ha et fordøyelsessystem som er mer effektivt enn de som mottar mindre berøring.

· Studiene viser også at babyer som får berøring og massasje får en hverdag som oppleves som bedre organisert. De er mindre urolige gjennom dagen, sover bedre om natten og gir bedre tilbakemelding til foreldrene som tar godt vare på dem. Massasje er et nydelig verktøy for å få babyene til å sovne lettere og sove bedre gjennom natten.

· Gunstig for foreldre- En daglig massasje av babyen din gjør at du kommer i kontakt med hele babyen, du lærer deg å lese kroppsspråket til den lille, og du lærer å tolke hennes signaler.

OM KURSHOLDER:

Tonje Alice Christensen er sertifisert babymassasjeinstruktør (CIMI)

Gjennom mitt arbeid med barn og familier fikk jeg glød og lyst til å lære bort metoder for å knytte foreldre og barn nærmere hverandre. Jeg synes det er veldig fasinerende og nydelig å bli kjent med spedbarnets språk. Jeg er utdannet barnevernspedagog og har jobbet tett med de minste barna og deres foreldre. Jeg ønsker å bidra til at barn får en god start på livet, blir forstått og får en trygg og god tilknytning til sine foreldre. Gjennom babymassasje kan foreldre bli enda bedre kjent med babyens språk og behov, og hvordan møte babyens behov. Et godt samspill, emosjonell og fysisk nærhet mellom babyen og deres foreldre gir barnet mulighet til en god utvikling, fysisk og psykisk.

Timeplan


 • 1 time

  Digitalt babymassasjekurs dag 1 av 5

Billetter
Pris
Antall
Total
 • velg 250 kr
  250 kr
  250 kr
  0
  0 kr
 • velg 450
  450 kr
  450 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Dele dette arrangementet