lør. 03. nov. | Storgata 11

3-delt Chakra Workshop med Line Vivian Lyng

Bli med på en spennende reise innen kroppens energisystem i høst: 3-delt Chakra Workshop med Line Vivian Lyng hos House of Alice!
Registreringen er lukket
3-delt Chakra Workshop med Line Vivian Lyng

Tid og sted

03. nov. 2018, 11:00 – 14:00
Storgata 11, Storgata 11, 3183 Horten, Norge

Om arrangementet

Chakraene – En døråpner til vitalitet og livsglede.

Chakrasystemet er et eldgammelt system for å beskrive livsenergien, brukt av mennesker fra mange kulturer over hele kloden. «Chakra» er et ord fra det eldgamle og hellige indiske språket Sanskrit. Det oversettes ofte til «Spinnende hjul», og henviser til de energibanene som virvler rundt i hele kroppen og omkring oss.

De er knyttet til vår indre bevissthet om oss selv, og til omverdenen. De er subtile og de er energetiske. Chakraene er rett og slett spennende!

Over mange år har Line Vivian brukt tid på å forstå og lære seg om chakraene, hva de er og hvordan de påvirker henne og hennes liv.

Slik beskriver Line Vivian selv workshopen:

Jeg har forstått at jeg må ta vare på og helbrede mine chakraer for å være sunn og frisk i hele meg. Jeg vet hvor mye det betyr for min interaksjon med omverdenen, hvordan jeg agerer og reagerer, og hvordan andre forholder seg til meg. Etter hvert har det vokst seg frem et ønske om å spre min erfaring og kunnskap om dette fantastiske universet av livsenergi. Dere må gjøre deres egen reise, men jeg inviterer dere inn i mitt chakra-univers slik at dere kan hente akkurat det dere trenger, der og da.

- Disse 3 dagene vil jeg gi dere en intro til hele chakrasystemet, hvilken funksjon det har og hva det gjør for oss. Dere vil få en forståelse av hvordan dere kan bruke den bevisste forbindelsen til chakraene til å hjelpe kroppen med å holde seg sunn og frisk, og skape balanse mellom kropp, sinn og omgivelsene.

- Vi skal bruke god tid på hvert chakra, med hovedfokus på de 6 første.

Rot-chakra/muladhara, Sakral-chakra/Svadhistana, Solar Plexus – chakra/Manipura, Hjerte -chakraet/Anahata, Hals-chakra/Vishuddha og det vi gjerne kaller «tredje øye»/Ajna. Først når disse chakraene heles og har forbindelse til hverandre, vil Krone-Chakra/Sahasrar stimuleres og åpnes på en varsom og god måte.

- Vi benytter meditasjon, yoga og dans knyttet til hvert chakra, samt meditasjoner og øvelser som knytter forbindelsen mellom dem.

- Jeg kommer til å introdusere dere for eteriske oljer som støtter opp om hvert chakra. I tillegg vil jeg bruke berøring, musikk og mantra for å komme dypere inn til hvert chakra.

- Og ikke minst vil dere vil få inspirasjon og bli bevisste på hva vi kan gjøre i hverdagen for å styrke våre chakra.

Litt om kursholder Line Vivian Lyng:

Bevegelse, berøring og tilstedeværelse har alltid vært viktig for meg.

Jeg har praktisert yoga og meditasjon daglig i nesten 30 år. Det som fasinerer meg mest er det opprinnelige og spirituelle i både yoga og meditasjon, der de indre øvelsene er like viktig som de ytre og som forholder seg til oss som levende vesener i vår kropp.

Jeg er utdannet innen Somatic Restorative healing yoga, Yoga-terapi, samt IBF Biodanzalærer. Biodanza er et helhetlig system for menneskelig vekst og utvikling, der dans, bevegelse, musikk og menneskelige møter hjelper oss til mer vitalitet, kreativitet, sensualitet og kjærlighet.

Berøring er en sentral del av min praksis, og jeg er også utdannet «Somatic Bodywork Practitioner». Dette er en helende og tilstedeværende tilnærming til kroppen basert på en rekke tradisjonelle teknikker og filosofier som yoga og yogamassage, tantzu, shiatsu, watzu, accupressure, rolfing, cranio-sacral terapi og tao-visdom.

I tillegg er jeg klinisk sosionom og traumeterapeut, internasjonalt godkjent SEP- Somatic Experiencing practitioner og har lang erfaring fra rus-og psykiatrifeltet. Somatic Experiencing er en holistisk stress og traumetilnærmings- metode med utgangspunkt i kroppen, der både berøring og bevegelse er en essensiell del av behandlingen.

Gjennom alt dette har det vokst frem et genuint ønske om å dele mer av min livserfaring og kunnskap om livets flyt i oss og omkring oss. Denne gangen ved å invitere dere til en «Chakra» workshop.

Dager:

3,10 og 17 november

Tid: 12:00-15:00

Max antall deltakere : 12

Pris: 399,- per workshop,

pakkepris alle tre: 999,-

Ønsker du å bli kjent med ditt eget chakrasystem, er du hjertelig velkommen til å bli med på denne workshopen!

Billetter
Pris
Antall
Total
 • Chakra kurs
  999 kr
  999 kr
  0
  0 kr
 • Chakra kurs enkelt billett
  399 kr
  399 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Dele dette arrangementet